uppåt vattenfall...

Hej på er!
Var ett tag sedan jag skrev nu!

Lördag 24/4:
Idag gjorde vi grillad kyckling och potatisgratäng!! :) Hur gott som hellst! Vi var även till soptippen med massa skräp! kommer inte ihåg vad vi gjorde mer?

Söndag 25/4:
Idag var jag på mitt rum hela dagen och hade hemlängtan:P Gjorde en cheesecake för att lindra hemlängtan lite! Läste och kollade på massa filmer.. Pratade med lite folk hemma...

Måndag 26/4:
Idag plockade vi och hade oss i huset för på em kom Sabina och Emil :) åt god mat och badade hot tub och bada i havet, var jätte skönt!

Tisdag 27/4:
Jag var på lekgrupp med L och Å var på gymnis med A.. Sedan kollade vi på någon film här hemma och gjorde god mat, badade hav och hot tub.. 

Onsdag 28/4:
Vi var till nåt ställe som hade varit en by men blivit förstört av vulkanen och nåt åt det hållet? var fint där iaf :P
Hem och gjorde mat och sov..

Torsdag 29/4:
Idag klev vi upp och for till rotorua för att kolla på geyser vet inte vad det heter på svenska. Uppåtvattenfall :P;) var hur häftigt som hellst!! såg även lite hot pools och kokande lera :) Hur häftigt som hellst!! sedn for vi och åt lunch och sen till museumet i rotorua, såg en film och vulkanutbrottet och lite sånt, och bänkana man satt på rörde sig :S vi vart svinn rädda!! :P :D såg gamla spaet och lite sånt..

Nu ska vi skynda oss och åka på lekgrupp!

Tjing!! 

Puss I 

Oj vilken dag!

Dagen började utan ström? Så vi bestämde oss för att åka til rotorua och äta frukost :) det var mysigt! Sedan åkte vi på farmers och bytte ett element som börjat låta som en hellikopter! och sen for vi hem. Väl hemma så var strömen tillbaka i 5 minuter sen försvann den igen, så vi packade in oss i bilen igen och for till maunganui och käkade lunch :) och kikade lite i affärer.. När vi kommer ut till bilen ser vi att ute vid rondellen är det fullt polispådrag :S vet inte vad som hänt där än men lä väl stå i tidningen imorgon.. När vi sedan kommer hem ser vi att det är massa poliser, brandbil och ambulans typ 150m från vårat hus! vad är det här för olycksdag??? Det visade sig vara en pojke i 10års åldern som sprungit ut på gatan och blivit påkörd av en bil :/ Men inga allvarliga skador som tur var! 
Fick även en ny säng idag :) den gamla va inge bra alls, fått ont i ryggen av den men hoppas att det blir bättre nu :) 
En till tråkig sak är att jag läst ut boken som L,M och Z skickade :( den var super bra!!!!! kvinnorna på 10de våningen av karin nåt om jag inte missminner mig..



Nä nu ska jag gå och lägga mig tror jag :D 

Puss I


Tatuering, Zumba

Igår började jag dagen med att göra min tatuering :) Är jätte nöjd! efter det åkte jag hem och jag och Åsa bestämde oss för att åka på utflykt och äta lunch och L skulle få fika/mellis :) Så vi packar in oss i bilen och när vi kommer fram till stället vi bestämt oss för så sover så klart båda barnen :P Så då vart det bara lunch för oss och sen for vi hem :) Köpte med oss en tårtbit som L skulle få äta senare! Och när vi kom hem så tog jag en runda med dammsugaren (det behövdes verkligennn!!) :P Och sen tog jag och slängde på mig träningskläder för att åka till mount och gå på Zumba! :) Zumba är en slags fittnes dans grej! Det var jätte kul och svin jobbigt och ganska svårt :P hehe men bara man gått ett par gånger så kanske det går bättre! var helt slut när jag satt mig i bilen och körde hem.. :/ Väl hemma duschade jag och sen gjorde jag 1 del på dop presenten till Lukas :)
Idag har jag bara hunnit diska och plocka lite här hemma, Å och L är i te puke och köper lite grejor:) A sover.. Vi får främmande om ca 2½h så ska plocka lite mera här och sen göra 1 del till på presenten :) det är jätte kul :D

Puss I

Auckland

Heja Sverige!
NU ar vi i Auckland, var pa stan igar och fy fan vad folk!!!! :O dom ar ju helt tokig ocksa bara springer som att det ar sista minuterna i deras liv, vad ar det for fel pa stadsfolket egentligen? slutade med att jag och Astrid bara stod och kolla och ville komma dar ifran :P

Igar kvall loste jag en grej som jag varit irriterad pa och lite stressad over men nu ar det klart :) bara att invanta fredag nu ;)

Jag har klippt mig, men gor aldrig om det om det inte ar MIN frisorr pa Trudes som star med saxen.........!
Inte nojd alls!

Det ar iaf mysigt att vara har, vi bor hos J's mamma och hon ar sa snall :) Ska kopa en blomma till hon idag!

Astrid har sovit med mig 2 natter nu, och ja inatt vet jag inte vad det var som hande? Hon var som en torktumlare som snurrade runt rnut i sangen! Sa jag har inte sovit mycket! Men jag hade tur for Asa klev upp med hon vid 6? Sa fick jag sova lite langre, sov till halv nio tror jag och da gick Asa och Astrid och la sig igen och dom sover an!
Imorgon tror jag vi aker fran storstaden! Idag ska vi ev upp i skytown :O ev. hoppa! :O
Och pa fredag morgon hander der :D fredag kvall ska jag och sara pa Zumba! :) ska bli jatte kul :)

Na hej med er!

Puss I

Present


Hur underbara vänner har jag inte??! Fy fan vad glad jag vart när jag öppnade mitt efterlängtade paket som anlände till stranden idag :D:D Vart alldeles tårögd när jag kollade i min alldeles egna fotobok men min kära vänner och jag i.. :D Älskar er! tusen tack!!!!! :D

Vatten, vatten!! :D

Nu får vi äntligen använda vattnet igen, utan att det svämmar över på gräsmattan :D Så nu tvättas det för fullt! :) Jag har inga rena kläder alls :/ Men snart är allt rent och torrt :)
Ser förjävligt ut på gräsmattan :/ Men, nästa vecka kommer dom och ska fixa till det det gatt sätta sig först sa dom....
A sover så sött och L Bygger torn av allt som går att stapla :) nu är det små böcker som blir till torn! :) Så söt!!
Barna har sovit jätte bra inatt, vilket var jätte skönt! Men jag har dock inte sovit nå bra :/ Kunde inte sova hörde massa ljud överallt som jag inte kunde koppla var dom kom ifrån så har legat på helspänn hela natten.. A vaknade 06.15 och L vaknade 06.30 :)
Nu är det blöjbyte som gäller känner jag :P

Puss I

Ja, precis som förr i tiden!

Vi kissar i buskarna, diskar på gärsmattan (i en balja) Duschar i uteduschen som är iskall och nummer två får vi göra på toan som tur är! :D Har tagit lite kort och lagt ut på våran nya livstill :/ Hålet i gräsmattan och lite sånt..
Imorgon ska vi åka in til whakatane eller hur det stavas, och byta gips på L´s ben då hälen är helt trasig! :/ Och shoppa lite och äta lite kanske :)

Nu är vi fri från spyor, de är skönt :)

Saknar alla hemma jätte mycket!
Ja just ja, fick 3 missade samtal idag från jätte konstiga nummer :S och när jag testade ringa tillbaka så funkade inte numrerna :S Kanke va nån som ringde från en telefonautomat?
Idag har vi inte gjort så mycket, jag tog med L på proms i vagnen och sen åkte jag och handlade de är allt :P

På onsdag ska dom komma och fixa avloppet :O Jävla segfisar här!

Puss I

Söndag, JAzz

Hej!
Idag så fick vi avloppsproblem :/ så nu har vi grävt upp ett stort hål på gräsmattan :/ Kissa, det får vi göra i buskarna och nummer 2, ja de vette fan! :/ STURE kom och rädda oss!!!!

Jag och Åsa tog med barnen och for in till mount där det var jazz festival, jag skulle ladda upp massa bilder som är inskickad på framkallning nu, så snart finns det bilder hemma och kika på! ;) extra film hade nå erbjudande så 98 bilder fick jag ihop... Sedan kikade vi lite på massa olika band som stod efter vägen och sen for vi hem igen!

Nu är J och Å hos grannen, A sover och L kollar på postis per! Och jag nördar!

Nästa helg ska jag fara till Sara och Robin, Stures släktingar och vara där lördag-söndag! Ska bli roligt :) Och på Måndagen efter åker jag, å och A till auckland i ett par dagar! Då får jag mitt paket från tjejorna hemma :) Det har kommit!
Sedan hoppas jag på att det finns ett till paket där med Lukas halva dop present :)

Nu ska jag leka lite med L innan hon ska sova! hon mår mycket bättre nu, inga spyor idag tack och lov!

Puss I

Glad påsk :/

Ja, här vart det är jätte glad påsk! Igår kväll kom första presenten, L fick magsjuka och har varit uppe inatt :/ stackars lite! Jag hade bestämt mig för att ställa klockan på 06.20 för att ta en promenad/springtur på stranden innan alla vaknade, slutade med att jag gick upp 06.30 och gav mig iväg :) var jätte härligt samtidigt som det var jätte läskigt, fortfarande ganska mörkt och massa skumma människor som fiska :S den tiden? vad är det för fel på folket? :P Nu mår inte jag heller nå bra, eller har varit konstig i magen 2 dagar nu och det verkr inte precis bli bättre :/ SÅ lever på trevis! tur jag tog med det :) Håller tummarna att inget jag stoppar i mig vill komma upp :/ Skulle inte vara så trevligt! 

Nu sover A och L kollar på film. J och Å är och handlar då det inte finns nån mat här :P dom skulle handla igår och upptäckte att ALLT var stängt :P 

Jag ska ta och Läsa lite mera bok och be till gud att jag får hålla mig någorlunda frisk :/ 

STURE Ja, jätte kul! April april! 

Ska fylla på telefonen idag så jag kan ringa upp pappa som ringde och väckte mig imorse! 

Puss I  

Glad påsk!

Glad påsk på er alla!
Här blir påsken lugn då L har fått gips på hela höger ben!! :/ Hon hade brytit benet men inge mycket va som en flisa som åkt bort på ena benet så lårbentet kommer mot andra benet eller nåt sånt :S Så nu har lilla skruttan gips och kan inte gå! :( 3-6 veckor kan det ta....
Annars är allt bra här!

Pratade med några hemma idag och gud så jag längtar!!
Fick höra en lite otäck sak med, jag hoppas allt blir bra!! tänker på er!!!


Puss I

RSS 2.0